Nog steeds vakantie
De eerste dag van september was een kleine onderbreking, want Vera werkte in de deel. Maar daarna gingen we gewoon verder met lekker eten, ramen wassen, vloer poetsen, etc.

Beyond Repair...
De raamopeners van zowel de Saratoga als de Lumina zijn opgebrand. Dus de ramen van de voorportieren kunnen niet meer open of dicht met de knoppen op de portieren. Gelukkig doen de motortjes van de ramen het nog wel. Wat gaan we doen ?


Nou, er zijn allerlei bedrijven ingeschakeld om te zoeken naar vervangende onderdelen. Tot dusver schiet dat niet op, maar we houden hoop. Ten tweede heb ik met behulp van buren uitgezocht welke draadverbindingen ik kan maken om de ramen toch nog in beweging te krijgen. Dat moet wel want op sommige dagen (in september nog wel) is het 27 graden en we bakken weg achter die grote voorruiten. En we zoeken ook nog steeds naar de juiste losse schakelaars om een alternatief te bouwen op die oorspronkelijke schakelaars. Stug doorgaan. Het is de prijs die je betaald voor het rijden in overjarige auto's.

Luna logeert
Vier dagen in de drukte, maar ze is wel net zo gehoorzaam als Hekkink. Dus het is altijd een feest als ze hier is.
O zo vrolijk, die twee. 's-Ochtendsvroeg met water naar de stal, en om beurten de bal vasthouden. Vera heeft foto's gemaakt door het raam bij de TV, en daarom had ze de SD-kaart nog in de computer zitten toen we tegen twaalven op het terras bij de Smoks zaten. Daarvan dus geen foto, maar wel het verhaal dat Hekkink en zijn vaste vriendin van bij de buren nogal de aandacht weten te trekken, vooral van honde-liefhebbers.