Spontaan bezoek
van Rosie. Blijkbaar kan ze niet wachten tot het vrijdag is en komt gewoon op eigen houtje op donderdag. Dus mee winkelen in de sjieke automobiel...Dit was de zoveelste poging om vast te leggen hoe Mei Mei dagelijks door Henk wordt gewassen. Achter de oren. Bijna dagelijks. Als het aan Henk lag zou het helemaal niet gebeuren, want hij krijgt dan katteharen op zijn tong. Maar Mei Mei blijft aandringen. Al duurt het 5 minuten. En altijd als je de camera erbij pakt doen ze net of je gek bent. Dan gaan ze ineens gewoon zitten en een beetje voor zich uit staren. Of achterom kijken.

Hekkink op reis
Op de parkeerplaats van Kaufland. Ik doe boodschappen en Vera past op Henk. Dus maakt ze een paar foto's van hem. Want hij is zoooo braaf.


Buiten gaat het goed
"Groeizaam" weer noemt ze dat. Alles is uitbundig groen, behalve de nieuwe stoep natuurlijk. Heeft Nico na een paar dagen puzzelen in elkaar gelegd. Volgende week komen er nieuwe deuren in de deel, rondom.


Binnen ook alles goed
Henk's rechter-a-poot geneest goed, ook al komt Rosie steeds onverwacht opduiken en dan is het bal. Levensvreugde is ook belangrijk, kijk maar naar Mei-Mei.