About to disclose all...

Deze maand word ik 66, en Vera wordt 70. We worden binnenkort allebei AOW-ers, afhankelijk van de overheid dus. En die overheid doet steeds gekker, waardoor het gedrag van ambtenaren en leidinggevenden steeds grilliger wordt. Onbetrouwbare bestuurders en uitvoerders, daar hebben we het over. Lekker dan als je voor je levensonderhoud van een stel gekken afhankelijk bent.

De wereld verandert in hoog tempo onder druk van een stel globalisten, die hun vreselijke plannen met de mensheid allang bekend hebben gemaakt. Het staat voluit te lezen op de websites van de VN en het World Economic Forum. Wie nog nooit een interview met Klaus Schwab heeft gezien loopt erg achter op de werkelijkheid die op ons afstormt.

Gelukkig zijn er ook krachten werkzaam die tegen deze stroom van snode plannen in zwemmen. We hebben sinds de afkondiging van de "klimaat-crisis" en daarna de "pandemie", alles tussen aanhalingstekens om aan te geven wat voor absurd gelul dit betreft, geprobeerd allerlei mensen op het spoor te zetten van onderzoek naar de werkelijkheid achter deze politiek gedreven lulkoek van CO2 en Covid. Maar niemand, bijna niemand, wilde het horen. De meeste mensen leven al anderhalf jaar in een bubbel van gehoorzaamheid en angst, gehoorzaamheid aan angst, en in de hoop dat het allemaal vanzelf wel weer over zal gaan. Ondertussen weten ze niet wat er in de wereld gebeurt, want alle gevestigde nieuwszenders en -bronnen zijn allemaal - ALLEMAAL - in handen van corrupte strontzakken die ons dagelijks leugens aan het voeren zijn.

De mensen die we kennen en wel weten wat er aan de hand is zijn op de vingers van 2 handen te tellen. De rest weet van niks en die zullen nog heel vreemd opkijken. Want we zitten nu weken verwijderd van "Full Disclosure" - de volledige bekendmaking van wat er allemaal wereldwijd aan de hand is, wie er achter zitten, wat ze willen en wat er met die mensen gebeurt. Wij geven geen enkel uitsluitsel en helpen ook helemaal niemand meer aan enige informatie totdat de tijd van de openbaarheid wereldwijd is aangebroken. Ikzelf ben het behoorlijk zat om voor complotgekkie uitgemaakt te worden.

Maar zodra de paniek gaat toeslaan bij de mensen die door de openbaarmaking van de nepwerkelijkheid waar ze eigenlijk al 1000-den jaren in gevangen zijn.. zodra dat plaatsvindt zullen we op deze pagina's onze bijdrage leveren in de opheldering van alle vragen die mensen dan zullen hebben. We weten natuurlijk niet alles, maar wel veel.


6 mei - Er was een flinke traktor van de buurman voor nodig om een grote tak uit de berken op het erf te verwijderen. Een sterke wind uit het oosten had die anders vroeg of laat doen vallen met alle gevaar van dien. Makkink paste precies tussen de grote tanden van de bak en kon daardoor hoog in het gebladerte getild worden. Met dank aan de buurman.

Gold, Silver, Bitcoins

Gluipdeken, oplichter, dief en moordenaar Bill Gates gaat scheiden van zijn takkewijf Melinda. Je bent op je hoofd gevallen als je niet meteen weet dat daar meer aan de hand is dan dat ze elkaar vreselijk zat zijn. Een paar dagen later kondigt stinknek Jeff Bazos van Amazon ook al aan van zijn wijf te scheiden. Allebei de klotewijven krijgen een "vloeibaar" gemaakt kapitaal mee afkomstig van de verkoop van aandelen. Gates laat in een persverklaring weten dat het stel "niks meer kan bijdragen aan de wederzijdse groei" (HAHAHA, rotsmoes) en Bezos laat anderen spreken: zijn met nieuwe ballonnen uitgeruste wijf MacKenzie en een piemeltje zonder naam die de broer blijkt van een stripper die Bazos blijkbaar al eerder aan de haak had geslagen.

Beide grootkapitalisten/globalisten konden niet gewoon hun aandelen dumpen (omdat ze allebei weten dat de beurs gaat instorten !!) want dan worden die aandelen meteen veel minder waard. Bovendien zou het "handel met voorkennis" zijn en daarvoor wordt je in USA wel meteen afgerekend, in tegenstelling tot de halsmisdaden die ze elders in de wereld hebben begaan. Toevallig is de stripper-truuk al eerder gebruikt door een Wallstreet-gigant die op die manier niet veroordeeld kon worden voor handel met voorkennis. Bezos speelt dus op safe.

Waarom is dit belangrijk ? Terwijl het mij een biet zal wezen of Bezos en Gates tot hun executie getrouwd zullen blijven...

Al sinds begin vorig jaar wordt er door verschillende gasten opgeroepen toch vooral te investeren in goud, zilver en bitcoins... Je moet je echt afvragen wat dat voor een lulkoek is. Okee, de geldmarkt stort in, het swift-banken systeem stort in, het hele financiele systeem is ondergraven door valse bankiers en centrale banken die eindeloos geld bleven bijdrukken. Maar wat hebben jij en ik aan edelmetalen en crypto ? Zie jij jezelf al met een klomp goud of 1 bitcoin naar de supermarkt gaan en aansluitend om wisselgeld vragen van die bitcoin die (zgn) 55000 fiatdollars waard is ..? Nee toch ?

Maar uiteindelijk komt de aap uit de mouw: de centrale banken, eigenlijk alle banken hebben meer gat dan geld. Om het systeem nu snel ten val te brengen zouden de good guys eigenlijk moeten roepen "Haal je geld van de bank", maar daar zou niemand intrappen. Want wat moet je er dan mee? Dus maken ze gebruik van het onderbuikgevoel dat de financiele markten op klappen staan - zoals wordt bevestigd door het kapotgaan van banken, de scheidingen van Gates en Bazos, en het feit dat kopstukken in de finanz wereld over straat rollen of in elk geval de benen nemen. Zet je kapitaal om in goud, zilver en/of bitcoins dan is het "voorlopig even veilig", en het zwarte gat onder de bankenwereld wordt dan zo groot dat er geen houden meer aan is.


Bil en Jeff proberen te redden wat er te redden valt. Ik denk niet dat het veel zal helpen.., uiteindelijk.

Onze dieren...
Al is het niet compleet meer sinds we Kitty lieten inslapen. De laatste foto van haar staat in december 2020, maar de laatste tijd zag ze er zelfs nog beter uit.