AHA ! Het bewijs !
Tijd om een einde te maken aan de WC-papier discussie.
Seth Weeler heeft in 1891 een patent gevraagd en gekregen op de correcte manier van een pleerol ophangen. Hij vond dat er minder bacteriën op de rol kwamen als je die naar voren toe afwikkelde...

Ik vind het gewoon mooier staan en het neemt de onrust weg die ik voel als ie andersom hangt.


Luna logeert
Dit is Luna, een stabij pup van 7,5 maand oud. Hekkink is nu haar grote broer waar ze helemaal heilig op vertrouwt en een voorbeeld aan neemt.
Vera's SWAT petje
SWAT betekent "Special Weapons and Tactics", wat natuurlijk voor alle vrouw-handelingen van toepassing is. Alle vrouwen zouden zo'n petje moeten dragen.Broek Update - en Legeroefeningen
Vera wilde ooit, 20 jaar geleden, haar eigen hertenleren broek maken. Inmiddels is ze wat aangekomen, de pijpen waren te smal voor haar laarzen, en de gulp was niet zo mooi meer. Dus heb ik de schaar erin gezet en die broek een upgrade gegeven. = = = De twee helicopters zijn Chinook en Apache en JA, die kwamen dus echt zo dichtbij achter de keuken langs en achter de deel dat ik deze foto's kon maken. Het hele huis stond te schudden... Ga voortaan lekker oefenen op het Binnenhof !!!


Bijtwond en handwerk
Met een dun wit lijntje is de plek aangegeven waar Boaz me in november te pakken had. Dat is drie maanden geleden maar nog steeds voelbaar en zichtbaar. Het kleine ronde plekje is de afdruk van zijn rechter-ondertand en de vage blauwe plek is de afdruk van zijn onderkaak. De eerste maand was dat alle kleuren van de regenboog, maar dat trok langzaam op. Vandaag, eind februari, is het nog steeds te zien... - Daarnaast handwerk van het afgelopen weekend met de mal er nog in. Het is een experiment met dunner leer, chrome noppen en een nieuwe lijmsoort die uiteindelijk niet te bleek voldoen.