Nieuwe laarzen
Het eerste paar kwam begin december, verkeerde kleur, verkeerde maat. Teruggestuurd, en goeie maat besteld. Voor de kerst was het binnen, maar met in elke laars een fabrikagefout.

De brug, the shank, of zoals dat vroeger heette "de cambreur" was niet goed aangebracht. Kan je je rug kosten. We gaan ze straks ophalen van de schoenmaker in Aalten.


Gitaarspelen
Oooo wat een lol ! De Stones op TV knetterhard gezet (dat kan als je buren 300 meter verderop wonen) en de gitaarversterker ook al niet zo zaggies. En dan rammen maar. Keith in de gaten houden, want die kiest steeds voor de makkelijkste weg. - Let goed op de onderkant vd foto: daar zit Hekkink mee te genieten.

Rocky ziet er nog net zo uit als 5 jaar geleden en verkeert ook in dezelfde optimale conditie. Laarzen klaar, goed werk van de schoenmaker in Aalten. Meteen een kleurtje gegeven.
Gypsy's halsband
Honza en Paula hebben sinds een paar maanden een hond, een zachtaardige pitbull-mix die Gypsy heet. Dus heb ik een halsband voor haar gemaakt, maar raad nou eens wat ..?

Er is geen postbezorging in Mexico en als je daar iets heen stuurt duurt dat 3 tot 5 maanden... Dus komt Honza in mei hierheen om de halsband op te halen !