Uitje Duitsland
Lekker ritje in Vera's vakantie naar klein stadje in Duitsland. Mooi weer, lekker terrasje.

Hele kleine Duveltjes, zodat Vera ook een Duveltje lust.


Snor september - Na tien dagen niet scheren op de bovenlip is dit het resultaat: een driekleurige bezem die scheef zit en eerder bij een zwerver dan een pensionada past. Toch kriebelt ie minder dan ik verwacht had. Ik ga effe doorzetten, kijken wat het uiteindelijk wordt. Daarna scheer ik de ene helft af - waarschijnlijk rechts - om de mensen in het dorp uit te frieken.

SNOR SELFIE II
Volgens Vera moet ik gewoon geduld hebben en dat "nieuwe huisdier" af en toe voorzichtig bijknippen.
Die klotesnor gaat er af. Ik vind het geen gezicht.

Padde-Bloemkolen
Enorme reuzenzwammen in het Slangenburg bos, zo'n halve meter doorsnee. Je kunt ze alleen gebruiken om soepen en sauzen mee te kruiden, dus laat maar staan.

Mei Mei groeit als kool. En ze springt door het huis als Batman. Ik kan haar eigenlijk alleen nog fotograferen als ze slaapt, maar dan stopt ze d'r hoofdje weg en zie je die mooie grote ogen niet meer.

Mei Mei slaapt
Ze is heel blij met dat extra plekje in de vensterbank. Ze kan naar buiten kijken en ze overziet de hele woonkamer. Ze slaapt als een roos in een doos.


Mei Mei aan de lijn - Vroeg geleerd... het zijn mooie, warme nazomerdagen dus een prima moment om Mei Mei aan de lange lijn te leren buiten te spelen met de honden. Vooral Yukl houdt de zaak scherp in de gaten, en Pipo en Sientje dreutelen mee rond het huis. Je moet nu voortaan wel oppassen met de buitendeuren, want Mei Mei krijgt de smaak snel te pakken.