Puppy Bo
.. is van buurman Pieter-Jan, van de Petersdijk. Op zondag leert ie omgaan met andere honden (onze honden) in een roedel.

De buurman bracht zelf-gepekelde ham mee. Daar eten we de hele week al van.
Rechts: Yukl zoekt verkoeling bij de sprinkler in de winterwei.

Pruimentijd
Rechts boven: de oogst van twee takken van de pruimeboom, die eraf zijn gescheurd omdat de trossen met pruimen te zwaar waren. We hebben ze nu maar opgeslagen in de voorraad kelder en zullen de komende weken wel veel ervan moeten eten.

Vlierbes ten einde
bijna 4 meter hoog, al 10 jaar bij ons en nu omgewaaid door "het restantje" van stormwind Berta (ofzo).

Mei Mei in Pipo's loving arms. Pipo knuffelt haar bolletje, maar door de regenbuien vandaag is het binnen een bietje donkel. Heb daarom de foto moeten twieken, zodat we kunnen zien wat er plaatsvindt.


Ernie's verjaardag
Buren en vrienden hebben zijn tuin vol met borden en poppen gezet, dat is hier gebruikelijk. Volgende week zaterdag komen 200 mensen bij elkaar om de verjaardag te vieren door het op een zoepen te zetten.

Mei Mei slaapt (boven), uitje met Plih (die bij de buren logeert), Gerrit de schilder (al het houtwerk aan het dak), en Vera met aarde aan het slepen.

Links: Mei Mei slaapt bij Pipo. Rechts: Kip Jambalaya volgens recept van Knorr (gvd), maar was best wel lekker.

Mei Mei groeit !
Moet je kijken hoe groot ze al wordt, ze vreet dan ook tegen de klippen op. Wij ook trouwens...

Het huis is opnieuw geschilderd, Benny heeft nieuw stro gebracht en we hebben eindelijk de verlichting van de eerste drie parkeerplaatsen en van de schuur vervangen. Vera heeft bijna 2 weken vakantie en we proberen een beetje actief te blijven.