Marianne & Camo
Zo'n mooie foto, omdat de teamspirit er vanaf spettert. Marianne zei dat Camo d'r niet zo'n zin in had, maar ik zie een oplettende herder die wel degelijk geinteresseerd is in wat zij met dat apparaatje in haar hand aan het doen is.
Nieuwe Bal...
Eindelijk een bal voor Yukl gevonden van goed leer en goed garen. Een derde van de vulling verwijderd en weer dichtgenaaid. Werkt prima.

Begin Juli
Pippie komt langzaam een beetje tot rust. Mei Mei en ik aan de lunch.

Renee op bezoek
.. meteen aan het werk gezet.

Zonnebaden
Vrijdag 4 juli was een warme dag, te warm voor de oude hondjes, waaronder ikzelf...
De dames namen daarna een modderbad.

Renee en Mei Mei
..stoeien op de plek waar Mei Mei die ochtend wakker werd, met Yukl net om de hoek in het halletje.

Zondag 6 juli, de zondagse wandeling naar de kikkerpoel. Lucky Luke was er niks bij.., WEL bij.


Zomerinhalle
Sientje is weer geknipt, er waren 28 schoolkinderen uit Zelhem op bezoek, en Mei Mei heeft nu thee van Vera voor haar knijpoogje...

Samen wat gegeten. Meestal gaat ze daarna even op mijn nek zitten, of op mijn schouders hangen. Maar soms vindt ze geen rust en is ze aan het rondstappen.


Eerder in de middag is de combine uit Halle geweest om de gerst van de stelen te oogsten, daarna blijven die hopen stro over. Die worden gebundeld en op de kar geladen. Ben en PieterJan doen het echte zware werk. Langs de kar lopen, de strobaal op de vork prikken en aangeven aan de jongens die op de kar staan. Die stapelen het dan netjes op. Ik rijd de trekker, het lichtste werk...


Caro logeert
Het laatste weekend van juli met Carolina: eten, drinken, praten, goed slapen, en dan weer eten, drinken, praten ...
Oja, en wandelen.