Lente is begonnen
Zonder dikke jas naar buiten en de buurman helpen met zn zadel, is al meteen weer zweetwerk. Fenders worden gevoerd met kalfsleer uut Breda.

Kelly's halsband
Ik heb al een paar weken geleden een nieuwe halsband voor haar gemaakt, maar nu was ze pas weer hier voor een foto. Ze kan maar heel moeilijk stil blijven staan.
Ze wiebelt de hele tijd met haar kont van plezier en als je ZIT zegt laat ze zich op haar rug vallen in volledige overgave. Gekke meid.


Rocky mag dit jaar voor het eerst al het gras in de voortuin opeten, voordat de zon krachtiger gaat scheiten en het eiwit in het gras omhoog schiet. De zon is nu trouwens nog niet op.

Prairiehap
Heel mals, bijna rauw rundvlees met kidneybonen, knoflook en jalepenos, met een sausje van gepelde tomaat, rode ui, mais en jalepenos, met wilde sla en ongefilterde olijfolie als dressing.

Onderhoud aan de weiden en wandelingen in de buurt, je kent dat wel.

Hazenleger
(Rechts) Eerst had ze een ingang gemaakt in Rocky's stal, en daarna een uitgang in de wei. Nu liggen er kleine haasjes diep onder de grond en de boel is afgerasterd zodat Rocky niet in dat gat stapt.


Pippie op dr eigense plekkie in de vensterbank. Ze is inmiddels ook al acht en een half.