Elke ochtend komt de zon op, dan mag je toch niet mopperen ..? Onder: op vrijdag 7 februari ga ik mn zadel verkopen. Ik zal toch nooit meer op een paard zitten, en zo ja, dan maar zonder zadel.


Rocky in the morning
Nog voor de zon opkomt staat Rocky aan het gras voor het huis te knabbelen. Het is haar voorrecht om elke morgen vrij rond te lopen. Ze is onze grasmaaier...
Dezelfde ochtend, een kwartier later. Of er een UFO gaat landen, zo plotseling verkleurt hier de lucht.

Yukl rust uit
Eerst voor dag en dauw naar buiten, dan ontbijt, dan uitrusten, dan weer naar buiten om de wei en de stal schoon te maken, dan in de auto naar het bos en twee of drie keer per week mee boodschappen doen.
Daarna thuis even bijkomen en vette lunch verorberen. Daarna gaat ie plat voor een paar uur. En dan kun je tegen 'm zeggen wat je wilt, maar z'n ogen blijven dicht.

Gratis Sombrero
"Selfie" gemaakt van de opvouwbare carnavalshoed, die ik gisteren kreeg bij een kratje Bitburger. It's very comfortable...Voor de buurman van de Hobelmansdijk: hij heeft een zadel bedacht dat door een kennis in Amerika voor hem gebouwd is, maar hij is er niet erg tevreden over. Dus vroeg ie of ik er wat aan kon veranderen. Hij heeft zelf uit schuimrubber nieuwe wrongen gesneden en die ben ik er voor hem aan het inzetten.