Pasta ! - Landham rolletjes met Ramirez (zoete paprika), insalata Caprese (mozarella, tomaat, basilicum) en pasta met knoflook en groene olie. - Verder valt er in het begin van deze maand niks te melden. We zijn allemaal gezond, op wat neusverkoudheid na, en het gaat goed met alle dieren. Alleen ... elke ochtend is het bewolkt en/of mistig. Dus worden er geen foto's gemaakt van mooie zonsopkomst, want daar zien we sinds 1 december al helemaal niks meer van.


Onee, die hadden we al, nou ja, hebben we 'm dubbel zo lekker. Afijn. Riemen gemaakt voor Richard O. want die liep op z'n ouwe dag nog met plastic rommel om z'n buk. Linkerhand na behandeling van Mei Mei, die vechtlessen krijgt. Rechterhand is nog erger, maar ik kan met links geen foto maken. En helemaal rechts, een reminder... Ik ben weer eens bezig het roken af te zweren.

Helemaal zelf, in moord tempo, de heg rondom gesnoeid, zonder noemens-waardige schade aan hart enzoot... Vera helemaal verbaasd, maar het gaat dus echt beter met me dan de afgelopen 6 jaar !
Varkensvlees met rijke salade (Russisch Ei ala Poetin), met karbonaatjes van de buren en abdijham uut Durkum

Eikenbladsla met Serano Ham (idd met Hoofdletters), en kipfingers met gebakken tomaat, ook zo'n maal waar ik Vera een grote lol mee doe.
Door temperatuur verschil is de achterruit van de Lumina er gisteren uitgeknald. Nou moeten we een nieuwe zoeken, zal niet meevallen.