Yukl en Sientje in de pauze
Rocky's opgeknapte stalletjeIndian Summer
"meteorologische herfst" is eigenlijk gewoon de nazomer. Rocky dus terug naar haar opgeknapte wei met stalletje, de tuin wordt winterklaar gemaakt en onze dieren kijken belangstellend toe. Lekker in het zonnetje.
Poppie in de vensterbankPoppie is OK
Met Poppie gaat het nu stukken beter. Ze heeft de niesziekte overleefd en ademt nu weer vrijer. Ze is dan ook vaker beneden en eet nu weer goed. Lieve meid.


Vroeg in de morgen - Voordat het warm wordt.. Het bos is in deze tijd van het jaar het mooist, de nazomer.
Let vooral op de 2e foto: meestal zetten we de honden neer met het bevel ZIT, maar nu is het al zover dat ze dat zelf doen als ik met de camera (mobieltje) loop te zwaaien. Ik was op het witte bankje gaan zitten om uit te rusten, Yukl was aan mijn voeten gaan liggen, ook om uit te rusten. Pipo en Sientje liepen nog vijf minuten te snuffelen en kwamen toen bij ons zitten. BLIJF ! en dat doen ze dan ook graag. Gauw een foto maken, voor ze zich bedenken.


Lumina Roest - Van een "side-skirt" van Vera's Lumina waren de steunen verroest, Lucillio heeft nieuwe gemaakt. Alles geschuurd, gespoten, en weer gemonteerd. Beter dan nieuw. Maandag 9 september wordt de Lumina weer gekeurd.
Uitrusten
Eindelijk komt de roedel tot rust na weer een dag voor belevenissen, knuffels, training en lekkere hapjes. Yukl deelt de laatste tijd zijn kleedje graag met Louche.


Mooi weekend
Terwijl de rest van Nederland al in de herfst zit hebben wij nog volop zon. Zo hoort dat ook. Wij genieten hier onze eigen "banana-belt", maar dan zonder bananen.

Uit bij De Woage
De bediening was een bietje klunzig maar daar was het niet minder gezellig om. Lucillio en Caterina, met Raffaello en Rubens, schoven ook aan en we hebben gegeten en gelachen.

Vroeg in't bos
De zon had zich al laten zien maar net tijdens de vroege boswandeling was het licht bewolkt en was er geen uitbundige zonneschijn. Dat viel pas op toen we weer in de auto zaten. Toen scheen ie opeens volop.

Tuinwerk
Louche heeft ontdekt dat kattegras lekker smaakt en ruikt. Wij hebben ontdekt dat dit weekend ervoor gemaakt is om de heggen rondom te snoeien. Het ziet er nou weer allemaal netjes uit.

Wandelingen
We slaan nauwelijks een dag over en sommige dagen gaan we twee keer het bos in. Zo blijven we allemaal redelijk fit, ondanks dat we "op leeftijd raken".