Eerste drie foto's: Vera loopt met de roedel over het pad naast de Aaltenseweg, 's-ochtends heel vroeg, en ik maak foto's door de voorruit van de Lumina. Daarnaast: Benny's melkkoeien denken dat de draadpoort open zal gaan, maar dat valt vies tegen. Ze komen binnen 10 seconden de wei door op het hek af en Yukl (buiten beeld, links naast me) waarschuwt ze te blijven staan. Wat een knappe hond is het toch.

Tot dusver nog niets bijzonders deze maand, het gebruikelijke rondje op zondag met Rocky en de dagelijkse wandeling in het Vogelbos.

Ter ere van onze verjaardagen hebben we elkaar maar weer eens gefotografeerd. Vera in sjieke uitgaanskleding en Martin in druk gesprek met Yukl.


Foto's van John:
Yukl in volle vaart op de motorcross-baan van de Halmac in Zelhem. Hij gaat drie keer zo hard en fanatiek als je "Greif" roept i.p.v. "zoek". En hij heeft dan een hoop LOL !!!

Dit heet bij ons de "Zomersalade": patatoe-spek, groene blaadjes, bosui, ham met sinaasappel-dille, gefrituurde champignons in truffelolie, nagelholt, kip met ei, gebak. spek, mozarella en olijven. En deze keer een paar aardbeien.
Zomersalade, halverwege


Hierboven: Terwijl de wonden aan Fred's voorpoten heelden heeft zich nogal wat wild vlees gevormd. Het meeste daarvan droogt op en zal er gaandeweg afvallen, maar het worden nooit meer mooie poten. We smeren het dagelijks in met smeerwortel en hij kan het goed aan. Het is een heel dapper en zachtaardig kalfje. Ondertussen wacht Yukl buiten de stal tot ik klaar ben. Hij gaat daar uit zichzelf zitten (nadat hij buiten eerst een paar slokken verse koemelk gedronken heeft) en zegt af en toe wat, zodat ik weet dat hij er nog is.


Boven en onder: Bij Benny is weer een kalfje geboren, zaterdagavond tegen achten. Het was wel effe rondhangen en wachten tot het zover was, maar gelukkig hadden we een koud biertje bij de hand. De honden hebben zich keurig gedragen, al heeft Sientje het meest van de tijd gekozen voor de rust op haar favoriete stoel in de Lumina.