Catootje
Catootje kwam langs met haar vader, en dat werd tijd ook want we hadden haar al een paar jaar niet meer gezien. Ze kreeg er geen genoeg van om stokken te gooien voor Yukl, en Yukl vond het prachtig. Ze heeft ook nog een ritje op Rocky gemaakt. Dankzij meer dan een week "buut" loopt Rocky weer als een kievit.

Dierendag
Wat hebben we gedaan op dierendag, dat ze zo moe zijn? Niet veel, behalve extra vlees bij het eten, wandeling in het Sprookjesbos en een lange rit met de Lumina. Ze waren wel goed moe 's-avonds.

Herfst
Wat ze ook zeggen... op 5 oktober begon de herfst. Guur, winderig en nat. Wij zijn er op gekleed en de honden hebben er duidelijk geen last van. Voor Pipo toch maar een nieuw winterjasje gekocht.

Dikke laag mos
Er is een stukje bos vlakbij waar een heel dik tapijt sterremos ligt. De honden vindt het heerlijk om daarover heen te lopen want het veert helemaal, zelfs met mijn 80 kilo voel je dat.


Mooi weer & Lekker eten
Adembenemende zonsopgang en lekker zacht weer, en 's-avonds avontuurlijk koken: nieuwe versie van prairiehap (met tequila) en pasta met seranoham.


Alle dieren in diepe rust na de zondagse wandeling en dikke maaltijd.
Vera is ondertussen een pompoen aan het castreren in voorbereiding op Haloween.Dinsdag 23 oktober - We hebben Louche vanochtend in laten slapen. Die dappere kerel had steeds pijn en was niet meer te helpen. Hij bleef er rustig onder, soms een beetje chagerijnig naar poezen en vrouwen, en de laatste week wilde hij niet meer spinnen. Tenslotte at hij zijn eten niet meer op, en toen wisten we genoeg. Hij is de enige kat geweest die ik ooit kende, die bijna altijd gehoorzaamde als hij iets niet mocht of als hij mee moest komen. Welterusten, lieve jongen.

Kersenboom
Vera is in de kersenboom geklommen en heeft de uitgelopen takken afgezaagd, en daarna ingesmeerd met een of ander spul waardoor de boom niet dood gaat.


HaloVera
Vera heeft eindelijk een echt kostuum om Haloween te vieren. De hoed waait wel steeds af, maar met of zonder ziet ze er mooi uit.
En natuurlijk probeer ik nog steeds om die geweldige zonsopgangen te fotograferen...